top of page
_DSC7732
_DSC7794
_DSC7775
_DSC7772
_DSC7781-2

Sekshotel in Antwerpen

 Discreet gelegen

Sfeervol en romantisch

Regel direct uw kamer

Als u en uw partner er samen tussenuit willen knijpen voor een paar spannende uurtjes in een sekshotel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ‘De Inslag’ in Brasschaat laten wij ons voorstaan op onze professionele en discrete service, alsmede onze sfeervolle kamers. U zult niet snel een ander sekshotel vinden met een dergelijk rustiek en romantisch decor, voor een ultiem ontsnappingsgevoel.

_DSC9192.jpg

Een sfeervol en discreet gelegen sekshotel

 

Bij sekshotel ‘De Inslag’ bieden wij zeven privékamers te huur aan. Deze sfeervolle vertrekken zijn volledig in Chinese, Afrikaanse, Egyptische, Mediterrane of Japanse stijl ingericht. Er is dus voor ieder wat wils! Al onze kamers zijn vanzelfsprekend smetteloos, alsmede het bijbehorende volledig uitgeruste sanitair. De roomservice bestelt u discreet en eenvoudig via een druk op de intercom-knop. Zo kunt u ongestoord genieten van uw tijd in ons discreet hotel. Onze gezellig taverne biedt daarnaast een ruim scala aan alcoholische en niet-alcoholische dranken aan, welke uiteraard tevens door de roomservice bij u op de kamer gebracht kunnen worden. Met onze zeer schappelijke tarieven blijft ook de rekening gezellig. Voor een knusse of (ont)spannende dag, komt u naar ‘De Inslag’!

Neem vrijblijvend contact met ons op

italiaansekamer.jpg

Regel direct uw kamer voor een spannend verzetje

 

Bij ons sekshotel is er meer dan genoeg discrete parkeergelegenheid waarvoor u niet voor hoeft te betalen. Wilt u graag een kamer bij ons reserveren? Maak dan gebruik van de boekingsmodule of bel naar 03/663.23.29. Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk paar uur genot bij ‘De Inslag’.

  • Facebook Social Icon
bottom of page