top of page
_DSC7732
_DSC7794
_DSC7775
_DSC7772
_DSC7781-2

Rendez-vous hotel in Antwerpen

 Discreet gelegen

Sfeervol en romantisch

Regel direct uw kamer

Als u een rendez-voushotel zoekt waar u lekker een paar uurtjes tussenuit kunt knijpen, bezoekt u dan ‘De Inslag’, in Brasschaat, Antwerpen. U kunt zich hier rustig ontspannen met uw partner en genieten van het rustieke, romantische decor van onze rendez-vouskamers. Rendez-voushotel ‘De Inslag’ in regio Antwerpen biedt u een gezellige taveerne met een ruim aanbod alcoholische en niet-alcoholische dranken, sfeervolle kamers in thema en vriendelijke, discrete bediening. Dat alles is ook nog eens mogelijk tegen zeer schappelijke tarieven. Stapt u vooral eens bij ons rendez-vous hotel naar binnen en verwen uzelf en uw partner met een gezellige babbel of knus samenzijn in een van onze prachtige rendez-vouskamers!

_DSC9192.jpg

Sfeervolle kamers bij ons rendez-vous hotel in regio Antwerpen

 

Bij rendez-voushotel ‘De Inslag’ hebben wij zeven kamers beschikbaar om te huren, elk met een eigen sfeer. Chinees, Afrikaans, Egyptisch, tropisch of toch Japans; wij hebben voor iedere smaak wat wils. Uiteraard zijn al onze stijlvol ingerichte privékamers van ons sekshotel smetteloos schoon en voorzien van volledig uitgerust sanitair met bad, douche en toilet. Sfeervolle muziek om u en uw partner alvast in de stemming te brengen behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht u zin krijgen in roomservice, dan kunt u deze discreet bestellen via de intercom. Zo kunnen u en uw partner zich ongestoord blijven ontspannen. Wilt u de spanning ervaren van een plafondspiegel? Dan vraagt u hiernaar bij het boeken van een van onze rendez-vouskamers.

Neem vrijblijvend contact met ons op

italiaansekamer.jpg

Discreet ontspannen op een romantische locatie

 

Alle romantische rendez-vouskamers in ons rendez-voushotel nabij Antwerpen zijn voorzien van alle gemakken. Hierbij denkt u aan sanitair, sfeermuziek en -verlichting, roomservice en gratis wifi. Bij ons rendez-voushotel hebben wij ruime, discrete parkeergelegenheid. Ons discreet hotel ligt dichtbij het prachtige natuurgebied ‘De Inslag’. Dat biedt u voldoende gelegenheid om na de huur van een rendez-vouskamer nog op uw gemak de omgeving te verkennen. Wilt u een kamer in ons daghotel reserveren? Maak dan gebruik van de boekingsmodule of bel naar 03/663.23.29.

  • Facebook Social Icon
bottom of page