top of page
_DSC7732
_DSC7794
_DSC7775
_DSC7772
_DSC7781-2

Love hotel in Antwerpen

 Discreet gelegen

Sfeervol en romantisch

Regel direct uw kamer

Zoekt u een sfeervol love hotel in de buurt van Antwerpen? Bij ‘De Inslag’ in Brasschaat kunt u zich rustig ontspannen met uw partner in één van onze rustieke en romantisch ingerichte kamers. Ons love hotel in regio Antwerpen biedt u onder andere een mooi uitgevoerde taveene met een ruime drankenkaart, karakteristieke themakamers en discreet en vriendelijk personeel. Wij bieden dat alles ook nog eens aan tegen zeer schappelijke prijzen.

_DSC9192.jpg

Een discreet en sfeervol love hotel nabij Antwerpen

 

Love hotel ‘De Inslag’ biedt zeven kamers aan voor verhuur, elk uitgevoerd in een apart thema. Wilt u in Chinese, Afrikaanse, Egyptische, tropische of toch Japanse sferen verkeren? Voor iedere smaak hebben wij wat wils. Al onze stijlvol ingerichte kamers zijn smetteloos en voorzien van een volledig uitgerust sanitair met bad, douche en toilet. Heeft u zin in roomservice? Bestel deze dan via de intercom. U en uw partner kunnen zich zo zonder onderbreking blijven ontspannen in ons prachtige love hotel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

italiaansekamer.jpg

Op een rustige locatie samenzijn met uw partner

 

De themakamers van ‘De Inslag’ zijn uitgerust met alle gemakken: sanitair, sfeermuziek en verlichting, roomservice en gratis wifi. Wij bieden bij ons love hotel nabij Antwerpen zeer ruime en discrete parkeergelegenheid aan. Wilt u graag een kamer bij ons sekshotel reserveren? Maak dan gebruik van de boekingsmodule of bel naar 03/663.23.29. Wij hopen u snel te verwelkomen!

  • Facebook Social Icon
bottom of page