top of page
_DSC7732
_DSC7794
_DSC7775
_DSC7772
_DSC7781-2

Love hotel in Antwerpen

 Discreet gelegen

Sfeervol en romantisch

Regel direct uw kamer

Zoekt u een sfeervol love hotel in de buurt van Antwerpen? Bij ‘De Inslag’ in Brasschaat kunt u zich rustig ontspannen met uw partner in één van onze rustieke en romantisch ingerichte kamers. Ons love hotel in regio Antwerpen biedt u onder andere een mooi uitgevoerde taverne met een ruime drankenkaart, karakteristieke themakamers en discreet en vriendelijk personeel. Wij bieden dat alles ook nog eens aan tegen zeer schappelijke prijzen.

_DSC9192.jpg

Een discreet en sfeervol love hotel nabij Antwerpen

 

Love hotel ‘De Inslag’ biedt zeven kamers aan voor verhuur, elk uitgevoerd in een apart thema. Wilt u in Chinese, Afrikaanse, Egyptische, tropische of toch Japanse sferen verkeren? Voor iedere smaak hebben wij wat wils. Al onze stijlvol ingerichte kamers zijn smetteloos en voorzien van een volledig uitgerust sanitair met bad, douche en toilet. Heeft u zin in roomservice? Bestel dit dan via de intercom. U en uw partner kunnen zich zo zonder onderbreking blijven ontspannen in ons prachtige love hotel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

italiaansekamer.jpg

Een love kamer huren staat garant voor pure ontspanning

 

Het huren van een 'love kamer' biedt stellen een afgezonderde, romantische omgeving waar zij ongestoord kunnen genieten van elkaars gezelschap. Deze love kamer, vaak subtiel verlicht en smaakvol ingericht met comfortabele bedden en luxueuze details zijn speciaal ontworpen om de liefde te vieren in een intieme setting. Voor koppels biedt een dergelijke ruimte de perfecte ontsnapping van de buitenwereld, waar zij hun relatie kunnen verdiepen zonder afleidingen of onderbrekingen. Het gaat hier niet enkel om de fysieke ruimte, maar om het creëren van onvergetelijke momenten samen, het bouwen van herinneringen en het versterken van hun band in een setting die ontworpen is met de behoeften en verlangens van verliefde koppels in gedachten. Het huren van een love kamer kan variëren van enkele uren tot een hele dag, afhankelijk van de wensen en het aangeboden arrangement van ons love hotel.

Op een rustige locatie samenzijn met uw partner

 

De themakamers van ‘De Inslag’ zijn uitgerust met alle gemakken: sanitair, sfeermuziek en -verlichting, roomservice en gratis wifi. Wij bieden bij ons love hotel nabij Antwerpen zeer ruime en discrete parkeergelegenheid aan. Wilt u graag een kamer bij ons hotel reserveren? Maak dan gebruik van de boekingsmodule of bel naar 03/663.23.29. Wij hopen u snel te verwelkomen!

  • Facebook Social Icon
bottom of page