top of page

Privé-kamers

Bij daghotel ‘De Inslag’ in Brasschaat stellen wij zeven prachtige privékamers voor u ter beschikking, elk met een eigen sfeer. Houdt u van Chinees, Afrikaans, Egyptisch, tropisch of laat u zich liever door een Japanse inrichting inspireren? Wat uw smaak of fantasie ook mag zijn, wij hebben voor ieder wat wils!

Prive kamers met alle voorzieningen aanwezig

Al de smaakvol ingerichte privékamers van ons love hotel zijn vanzelfsprekend smetteloos schoon, evenals het goed uitgeruste sanitair. Als u dat wilt, kunt u een sfeervol muziekje opzetten om u en uw partner alvast in de stemming te brengen. In onze privékamers bestelt u roomservice eenvoudig via de intercom. Ons hotel is discreet, zodat u zich zo ongestoord samen kunt blijven ontspannen. Houdt u van de spanning van een plafondspiegel? Ook daar kunnen wij u van voorzien. Alle privékamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, inclusief bad, douche en toilet. Voor uw comfort en hygiëne vindt u er ook handdoeken, zeep en douchegel.

Regel direct uw kamer voor een spannend verzetje

Bij ons hotel is er meer dan genoeg discrete parkeergelegenheid waar u niet voor hoeft te betalen. Wilt u graag een van onze privékamers reserveren? Maak dan gebruik van onze boekingsmodule, vul ons contactformulier in of bel naar 03/663.23.29. Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk verzetje bij ons gezellige rendez-voushotel in Antwerpen!

20200529_101040.jpg

Wij maken u erop attent dat hier geen dames aanwezig zijn noch bemiddelen wij met escortservices !

bottom of page