Onze
Kamers

Japanse kamer
Japanse kamer

press to zoom
Italiaanser kamer
Italiaanser kamer

press to zoom
Badkamers
Badkamers

press to zoom
Japanse kamer
Japanse kamer

press to zoom
1/8

Bij daghotel ‘De Inslag’ stellen wij zeven prachtige prive kamers voor u ter beschikking, elk met een eigen sfeer. Houdt u van Chinees, Afrikaans, Egyptisch, tropisch of laat u zich liever door een Japanse inrichting inspireren? Wat uw smaak of fantasie ook mag zijn, wij hebben voor ieder wat wils!

Prive kamers met alle voorzieningen aanwezig

Al onze smaakvol ingerichte prive kamers zijn vanzelfsprekend smetteloos schoon, evenals het goed uitgeruste sanitair. Als u dat wilt, kunt u een sfeervol muziekje opzetten om u en uw partner alvast in de stemming te brengen. Roomservice kunt u eenvoudig bestellen via de intercom. Wel zo discreet, en u kunt zich zo ongestoord samen blijven ontspannen. Houdt u van de spanning van een plafondspiegel? Ook daar kunnen wij u van voorzien. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, inclusief bad, douche en toilet. Voor uw comfort en hygiëne vindt u er ook handdoeken, zeep en douchegel.

Regel direct uw kamer voor een spannend verzetje

Bij ons hotel is er meer dan genoeg discrete parkeergelegenheid waar u niet voor hoeft te betalen. Wilt u graag een van onze prive kamers reserveren? Maak dan gebruik van de boekingsmodule op onze website of bel naar 03/663.23.29. Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk moment bij ‘De Inslag’.

20200529_101040.jpg

Wij maken u erop attent dat hier geen dames aanwezig zijn noch bemiddelen wij met escortservices !