top of page
_DSC7732
_DSC7794
_DSC7775
_DSC7772
_DSC7781-2

Hotel per uur te boeken

 Discreet gelegen

Sfeervol en romantisch

Regel direct uw kamer

Bij ons hotel in de buurt van Antwerpen hebben wij kamers per uur te huur. Stel, u heeft geen tijd of gelegenheid voor een overnachting – waarom huurt u dan niet een hotelkamer per uur bij onze locatie nabij Antwerpen? Gewoon een paar uurtjes overdag er tussenuit knijpen, daar is ‘De Inslag’ de perfecte locatie voor. In het rustieke, romantische decor van onze kamers kunt in volledige privacy genieten van enkele discrete, spannende uren met uw partner. In hotel ‘De Inslag’ kunt u dan ook gewoon per uur huren – betere kamers te huur vindt u niet in regio Antwerpen! Met een taverne die alcoholische en niet-alcoholische dranken schenkt, vriendelijke en discrete bediening en schappelijke tarieven zijn wij dé locatie voor een fijn samenzijn!

_DSC9192.jpg

Een hotel met kamers te huur per uur in regio Antwerpen

 

‘De Inslag’ in Brasschaat, waar u een hotelkamer per uur kunt boeken, biedt zeven kamers voor verhuur aan, elk met een eigen sfeer. Chinees, Afrikaans, Egyptisch, tropisch of Japans; wij hebben het in huis. Alle kamers in ons hotel zijn per uur te huur en de hotelkamer die u boekt, wordt smetteloos schoon opgeleverd. Ook zijn zij voorzien van volledig uitgerust sanitair met bad, douche en toilet. Heeft u zin in een sfeervol muziekje om u en uw partner in een romantische stemming te brengen? Uiteraard behoort dat in ons sekshotel ook tot de mogelijkheden. Als u roomservice wilt bestellen, doet u dat eenvoudig en discreet via de intercom. U en uw partner kunnen zich zo ongestoord blijven ontspannen. Wellicht wilt u weleens de spanning van een plafondspiegel ervaren. U kunt hiernaar vragen als u bij ons boekt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

italiaansekamer.jpg

Kies de kamers van ons hotel nabij Antwerpen, per uur te huur

 

Bij ‘De Inslag’ zijn onze romantische themakamers voorzien van alle gemakken; sanitair, muziek, roomservice en gratis wifi. Ons daghotel biedt u ruime, discrete parkeergelegenheid vóór en achter het pand waarvoor u niet hoeft te betalen. Mocht u na uw kamerhuur nog op uw gemak de omgeving willen verkennen, dan kunt u naar hartenlust het nabijgelegen natuurgebied verkennen. Om een hotelkamer per uur te reserveren of indien u vragen heeft, stuurt u een e-mail naar info@inslag.be, vult u ons contactformulier in of belt u naar 03/663.23.29.

  • Facebook Social Icon
bottom of page