_DSC7732
_DSC7794
_DSC7775
_DSC7772
_DSC7781-2

Dagkamer hotel

 Discreet gelegen

Sfeervol en romantisch

Regel direct uw kamer

Een dagkamer in ons hotel biedt de perfecte locatie voor een spannend verzetje met uw partner overdag. ‘De Inslag’ is discreet gelegen in het gelijknamige natuurgebied nabij Antwerpen. Op onze sfeervolle locatie kunt u zich rustig ontspannen met uw partner en genieten van een romantische dagkamer uit het gevarieerde aanbod van ons hotel. Hotel voor overdag ‘De Inslag’ in regio Antwerpen biedt naast sfeervolle kamers in thema u ook een gezellige taveerne aan, met een ruim aanbod aan dranken en vriendelijk doch discreet personeel. U geniet van dit alles zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Wij zien u graag bij ons langskomen om uzelf en uw partner te verwennen met een gezellige babbel of knus samenzijn!

_DSC9192.jpg

Geniet van een dagkamer bij het mooiste hotel voor overdag in regio Antwerpen

Bij hotel voor overdag ‘De Inslag’ hebben wij zeven prachtige kamers beschikbaar voor verhuur, elk ingericht in een uniek thema. Of u zich nu in Chinese, Afrikaanse, Egyptische, tropische of Japanse sferen wilt wanen, wij maken uw fantasie werkelijkheid. Al onze ruime kamers zijn uiteraard smetteloos schoon en voorzien van sanitair inclusief bad, douche en toilet. Als u zin krijgt in roomservice, kunt u deze eenvoudig via de intercom bestellen. U en uw partner kunnen zich ongestoord blijven ontspannen terwijl onze professionele bediening voor al uw wensen zorgt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

italiaansekamer.jpg

Kom genieten op een prachtige, rustige locatie

Een romantische dagkamer in ons hotel is standaard voorzien van alle gemakken; sanitair, sfeermuziek, roomservice per intercom en vrij toegankelijke wifi. Ons hotel voor overdag biedt meer dan genoeg discrete parkeergelegenheid waar u niets voor hoeft te betalen. Als u na uw kamerhuur nog meer wilt verkennen dan enkel elkaar, kunt u naar hartenlust genieten in het nabijgelegen natuurgebied De Inslag. Graag een reservering maken? Maak dan gebruik van de boekingsmodule op onze website of bel naar 03/663.23.29.

  • Facebook Social Icon