top of page
_DSC7732
_DSC7794
_DSC7775
_DSC7772
_DSC7781-2

Een dagkamer in ons hotel in Antwerpen

 Discreet gelegen

Sfeervol en romantisch

Regel direct uw kamer

Een dagkamer in ons daghotel in Brasschaat, Antwerpen, biedt de perfecte locatie voor een spannend verzetje met uw partner overdag. ‘De Inslag’ is discreet gelegen in het gelijknamige natuurgebied, waardoor u heerlijk geniet van een prachtig uitzicht. Op onze sfeervolle locatie kunt u zich rustig ontspannen met uw partner en genieten van een romantische dagkamer uit het gevarieerde aanbod van ons daghotel in de provincie Antwerpen. Hotel voor overdag ‘De Inslag’ in regio Antwerpen biedt naast sfeervolle kamers in thema u ook een gezellige taverne aan, met een ruim aanbod aan dranken en vriendelijk doch discreet personeel. U geniet van dit alles zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Wij zien u graag bij ons langskomen om uzelf en uw partner te verwennen met een gezellige babbel of knus samenzijn!

_DSC9192.jpg

Geniet van een dagkamer bij het mooiste hotel voor overdag in regio Antwerpen

 

Bij daghotel ‘De Inslag’ in Antwerpen hebben wij zeven prachtige kamers beschikbaar voor verhuur, elk ingericht in een uniek thema. Of u zich nu in Chinese, Afrikaanse, Egyptische, tropische of Japanse sferen wilt wanen, in ons hotel voor overdag maken wij uw fantasie werkelijkheid. Al de ruime kamers van ons daghotel zijn uiteraard smetteloos schoon en voorzien van sanitair inclusief bad, douche en toilet. Als u tijdens uw verblijf in ons hotel voor overdag zin krijgt in roomservice, kunt u deze eenvoudig via de intercom bestellen. U en uw partner kunnen zich ongestoord blijven ontspannen terwijl de professionele bediening van ons daghotel in Antwerpen voor al uw wensen zorgt. U kunt overigens ook een kamer voor een uur huren in ons hotel!

Neem vrijblijvend contact met ons op

italiaansekamer.jpg

Kom genieten op een prachtige en rustige locatie

 

Een romantische dagkamer in ons discreet hotel is standaard voorzien van alle gemakken; sanitair, sfeermuziek, roomservice per intercom en vrij toegankelijke wifi. Ons hotel voor overdag biedt meer dan genoeg discrete parkeergelegenheid waar u niets voor hoeft te betalen. Als u na uw kamerhuur in ons daghotel in Antwerpen nog meer wilt verkennen dan enkel elkaar, kunt u naar hartenlust genieten in het nabijgelegen natuurgebied De Inslag. Wilt u graag een reservering maken? Maak dan gebruik van de boekingsmodule of bel naar 03/663.23.29. Dat doet u gerust ook indien u vragen heeft over onze voorzieningen of tarieven!

  • Facebook Social Icon
bottom of page