_DSC7732
_DSC7794
_DSC7775
_DSC7772
_DSC7781-2

Daghotel Antwerpen

 Discreet gelegen

Sfeervol en romantisch

Regel direct uw kamer

Zoekt u een daghotel in regio Antwerpen waar u lekker een paar uurtjes discreet kunt samenzijn met uw partner? Bezoek dan ‘De Inslag’, onze sfeervolle locatie te Brasschaat. Hier kunt u zich ontspannen met uw partner, volop genietend van elkaar in het rustieke, romantische decor van onze themakamers. Daghotel ‘De Inslag’ is een van de beste in haar soort in regio Antwerpen, met een gezellige taveerne die alcoholische en niet-alcoholische dranken schenkt, sfeervol ingerichte themakamers en vriendelijk, professioneel personeel. Onze tarieven zijn ook nog eens zeer schappelijk – meer dan genoeg redenen om bij ons te verblijven!

_DSC9192.jpg

Sfeervolle kamers huren in het mooiste daghotel nabij Antwerpen

‘De Inslag’ biedt zeven kamers voor verhuur aan, elk ingericht met een eigen thematisch decor. Als u zich in Chinese, Afrikaanse, Egyptische, tropische of toch Japanse sferen wilt verkeren, hebben wij de kamers die u zoekt. Alle kamers in ons daghotel nabij Antwerpen zijn uiteraard smetteloos en voorzien van een volledig uitgerust sanitair. Als u roomservice wilt bestellen, dan kunt u dit discreet via de intercom doen. U en uw partner blijven zich zo vervolgens ongestoord ontspannen terwijl wij u op uw wenken bedienen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

italiaansekamer.jpg

Een rustige, romantische locatie om samen te verkennen

De themakamers van ‘De Inslag’ zijn voorzien van alle gemakken; sanitair, sfeermuziek, roomservice en gratis wifi. Verder bieden wij ruime, discrete parkeergelegenheid voor en achter het hotel waar u niets extra’s voor hoeft te betalen. Onze prachtige ligging in het gelijknamige natuurgebied biedt u gelegenheid om na uw kamerverblijf nog op uw gemak de omgeving te verkennen of samen iets te ondernemen. Wilt u graag een kamer reserveren in ons daghotel nabij Antwerpen? Gebruik dan de boekingsmodule op onze website of bel naar 03/663.23.29.

  • Facebook Social Icon